Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 28. januar 2011

Her bages brunkager

Måske tænker du nu (og med rette) - "Nu rabler det da fuldstændigt for konen. Er det mon dårlig samvittighed over ikke at ha' fået bagt brunkager, da det var mere aktuelt end nu? Eller er det mon et forsøg på at være i ualmindelig god tid til julen 2011? Eller hva´sker der for hende............ Nej og nej. Men jeg havde to ruller, som har ligget i køleskabet siden sidste jul (ja altså den for 1 måned siden). Og nu fik Laura og jeg så lige lyst til at huset skulle dufte af jul. Så vi spiser nok brunkager i aften, imens vi ser håndbold. Held og lykke drenge - vi er mange som hepper på jer og tror på sejr i aften (og på søndag!)

Give-away hos Susi

Masser af billeder

Ny-indkøb..............
lynlåse og fat-quarters (blandt andet til Tages stjerne-tæppe)








Jeg har fået lavet lidt flere kosmetikpunge/bokse.
Vi skal ha' en bod på et af sommerens markeder, så jeg forsøger at få lavet et godt lager med henblik på salg. Hvad kan man "tillade" sig at ta' for en kosmetikpung som disse?
Forslag modtages med kys-hånd da jeg synes det er svært at sætte en pris på noget som man selv har lavet.





Der er også "hoppet" lidt af pindene............
et par strømper til Freya 

Endnu en klud.............
tror motivet skal forestille et par stående under en paraply i regnvejr

Og her er så lidt flere stjerne-blokke


mandag den 24. januar 2011

Håndarbejde

 Bokse
 Stjerner som skal blive til et tæppe til Tage, når jeg har fået lavet mange flere.
Endnu en klud - en påskehare som sidder i en kurv med æg
Hvad sker der egentlig her på stedet for tiden? Jo som tidligere skrevet så mistede jeg min mor d. 11. januar, så turen går ofte op til min far. Jeg synes, han klarer det så flot. Og vi hygger os med at få ordnet lidt hver gang. På grund af sin sygdom havde min mor lånt en del hjæpemidler, og de blev hentet i onsdags. Det gav en del plads, så vi har flyttet lidt rundt. I fredags ryddede min bror og svigerinde op i mors tøj og sko, hvilket også gav en del mere skabsplads. Og i dag fik vi så ryddet ud i tasker, kosmetik, parfume o.s.v.. På fredag skal vi ud og se på gravsten. Og så mangler vi så mødet i skifteretten.

Hu-hej hvor det går....

Velkommen Lene - du blev nr. 9. Lene har denne blog http://lenesquilt.blogspot.com/

Velkommen

Godmorgen og velkommen til biaw - nyeste "faste læsere".

lørdag den 22. januar 2011

Kyllinger

Tage har en rugemaskine og i dag skulle der komme kyllinger - blandt andet denne lille "fætter" (en toppet hollænder).............
Ja jeg ved godt at billedet er dårligt, men jeg skulle skynde mig. "Fætteren" skulle jo hurtigt ned til "skruk-mutter" og ha' varmen. Maya tog også lige et par billeder med Tages mobil...........

fredag den 21. januar 2011

Endnu en klud...........

Denne gang er motivet 2 små fugle siddende på små grene med et hjerte imellem sig.

torsdag den 20. januar 2011

søndag den 16. januar 2011

Tusind tak til Jette - min dejlige ven - for denne smukke buket som jeg fik i torsdags.....



Og tusind tak til Frankie, Dorthe og Nikita - vores gode venner - for denne smukke buket som de kom med i torsdags .............



torsdag den 13. januar 2011

Tirsdag-morgen fik min mor endelig fred. Min bror og jeg sad på hver sin side af hende, da hun sov ind. I går havde vi en stille stund på Sankt Maria Hospice i Vejle og fulgte hende ud. På lørdag skal hun begraves.

tirsdag den 4. januar 2011

Måske spørger du dig selv "Er den blog da gået fuldstændig i stå". Dertil må svare "Ja lige for tiden er den, men jeg skal nok vende tilbage".
Grunden til min in-aktivitet her i blog-land er, at min mor er alvorligt kræft-syg og sandsynligvis ikke har langt igen. Jeg håber af hele mit hjerte, at hun snart får fred. - Både for hendes og vores skyld. Nogle kan muligvis ikke forstå, hvordan jeg kan sige sådan, men hun er ikke mere klar i hovedet og der er ikke flere mirakler tilbage i hendes livs-forløb.
Jeg har længe været mentalt "klar" (så klar som man nu kan blive), og det hårde er nu ikke at vide i hvor lang tid det her skal stå på, før vi allesammen kan komme videre. I lørdags troede vi "det ville ske" - men nej. Ventetid, frygten for telefonens kimen, tanker om hvad man skal gøre og tage stilling til lige bagefter ..............

Det er en forbandet sygdom. Forhåbentlig får man en dag "brudt koden" fuldstændig, så ingen skal dø af nogen former for kræft.

Godt nytår til os alle.