Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

mandag den 15. august 2011

Mor til 3 ........

Ja det kommer selvfølgelig ikke som nogen kæmpe overraskelse, at jeg er mor til 3. Men fra og med i dag kan jeg tilføje "skolebørn". Om 2 timer starter Laura nemlig også i skole. Maya går nu i 9. klasse, Freya i 6. klasse og Laura altså i 0.. Så selvom hun er vores lille "sveske-pige", ja så er hun nu også en stor skolepige.


I går bagte jeg grovboller til madpakkerne, - de store er nemlig ikke til rugbrød.


 Og så opdagede jeg, at af de 3 bananer, som jeg havde liggende, så var den ene langt over sin første ungdom!!! Så for at der ikke skulle gå bananfluer i de sidste 2, ja så måtte jeg igang med at bage banankage. Nu kunne jeg jo ha' valgt én stor kage - men nej ikke denne gang. 149 micro-muffins blev det til. Lige en lille lækker mundfuld til at få med i madpakken en gang imellem (og lette at ta' op af fryseren aftenen før).


I forgårs fik jeg syet et par bukser til Laura - af den lette, hurtige slags. Jeg forede dem, for at forlænge "sæsonen" lidt.At Laura længe har glædet sig til denne dag, skal der ikke herske tvivl om. Og i går aftes efter aftensmaden dejsede den unge dame da også om, så hun er fuldstændig frisk og klar i dag.


Jeg ønsker alle nye skolebørn en skøn start på deres "nye liv".

P.S. Jeg var da forresten i Rema 1000 i går og købte "lidt" stof. Men det har jeg ikke taget billede af endnu. - Det kommer senere

5 kommentarer:

 1. Hej Jeg håber alle 3 får en dejlig første skole dag, gensyn med vennerne og nye venskaber skabes. dejlig dag. klem

  SvarSlet
 2. Yay for back to school! My oldest starts tomorrow.

  SvarSlet
 3. Så prøver vi da lige om det har virket og om min kommentarer kan læses :-) håber at din datter har haft en skøn første skoledag det er altid bare så spændende

  SvarSlet
 4. juhuuuu det lykkedes tak for hjælpen pia :-)

  SvarSlet
 5. Håber hun havde en dejlig dag idag... altid spændende ;0)
  Her er det 3.g - 10. og 6. kl ...
  Heelt vildt som tiden går ;0)

  SvarSlet