Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 23. marts 2012

Masser af nyt

Jeg har været til morgenkaffe og rundstykker i Freyas klasse her til morgen. Årsagen var, at hendes klasselærer siden 1. klasse (hun går nu i 6.) går på pension, - i dag var sidste dag. En hyggelig afslutning på 6 gode år.

Vel hjemme sætter jeg mig herop (til computeren forstås) med bange anelser. Bange anelser fordi jeg tidligt i morges lige ville "på" min blog. - OG SÅ VAR DER BØVL. Min blog var simpelthen væk, og set i lyset af den virus computeren var ramt af for nylig, så turde jeg ikke gøre det som Google foreslog.
Nå men jeg satte mig igen for skærmen - stadig det samme. Besøgte andre blogs som jeg er fast læser af - men jeg var bare væk. Tog en dyb indånding (tænkte at jeg bare ikke kunne undvære den her blog, så det måtte briste eller bære) og gjorde som foreslået. OG DET VIRKEDE............ JUBIIIIIIIIIIII. Puha der drog jeg lige et lettelsens suk. Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvorfor jeg STADIGVÆK (det har stået på LÆNGE) ikke kan tilføje og fjerne blogs på min blogliste. Gode forslag modtages stadig med kyshånd.

I går formiddags var min far og jeg i Plantorama og fik som sædvanligt fyldt vognen. Heldigvis havde jeg været så forudseende, at jeg onsdag-formiddag havde været ude i genbrugsbutikken og læsse en masse af som længe havde lagt i bagagerummet. - Så bagagerummet var tomt og ventede bare på vores planteindkøb. Se lige alle herlighederne som jeg fik af min far....................


En smuk orchidé


Hvid nøgleklokke - har den lilla i forvejenFrø - far købte også forskellige slags tomater, så vi udveksler planter senere på året, så vi hverisær får 4 forskellige sorter.


Jeg skal ha' lidt nye georginer hvert år.


Apropos georginer så var jeg i går ved at "pakke" min overvintrede georginer ud af deres flamingokasser. Det var mildest talt ikke et opmuntrende syn. Måtte smide ca. halvdelen ud. Og de resterende ser bestemt ikke gode ud. Krydser fingre - men øv. Jeg var overbevidst om, at de havde haft en god vinter i de nye kasser.


Jeg har den holdning, at georginer kan man ikke få for mange af.


Elsker duften af fresiaer så nu vil jeg prøve, om jeg har held med mig.


En trold-kirsebær - har aldrig set sådan en før. Den ser ud til at blive "yndig".Og så lige et par brændende kærlighed til sofabordet.

På vej hjem fra Plantorama kørte vi på kirkegården og fik gjort forårs-pænt.

Jeg har lovet Laura en "pige-tur" til byen i dag, så jeg henter hende fra skole. Men inden da skal jeg lige ha' svinget penslen. Jeg er ved at lave et skab til Lauras Build-a-bear-tøj. Desværre glemte jeg at ta' et "før-billede". Men når jeg er færdig med skabet om et par dage, så vil jeg vise, hvordan det er kommet til at se ud. Det bliver godt.

1 kommentar:

  1. Sikke en masse skønne blomster du har fået med hjem, overvejer selv at forsøge mig iår, med at plante løg så de kan komme i krukker senere på foråret, men nu må tiden vise om jeg får taget mig sammen har ikke de grønneste fingre der findes :-)

    SvarSlet