Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

onsdag den 16. januar 2013

DSB og min bare r..

Ja undskyld sproget men jeg er simpelthen så gal.

I december vandt jeg jo en rejse. I dag er så dagen, hvor vi (ældste og jeg) skulle drage afsted mod Sevilla. I første omgang skulle rejsen dog foregå med tog fra Horsens til Kastrup lufthavn. Allerede da vi kommer til Horsens, kan vi på info-skærmen (man får jo ingen information i højtaleren mere) se, at det tog som vi skal med er forsinket 5 minutter. Okay 5 minutter - ik' noget problem. Men der bliver løbende lagt minutter oveni. Vi beslutter at blive i ventesalen (det er jo pissekoldt). Da vi vælger at gå ned på perronen, er toget ifølge skærmen forsinket 47 minutter, hvilket så vil sige, at vi skal vente ca. 15 minutter på perronen. Men der kommer bare ikke noget tog, og panikken begynder at brede sig. Da kiosken endelig åbner, går jeg derind og får så at vide, at det tog havde været der. Det havde været 5 minutter forsinket. FUCK! Kiosk-damen vidste ikke, hvorfor der havde stået noget andet på skærmen (og virkede ærlig talt også ligeglad). - Her vil jeg lige indskyde, at vi altså IKKE havde set forkert på skærmen. - Vi var bare begge to henne og kigge mange gange. Får så også at vide at togene ikke kører længere end til Vejle på grund af afsporing af et godstog. Fra Vejle skal man så finde alternativer. Nå men vi vælger at gå ned på perronen igen for at tage næste tog (selvom det efter den oprindelige plan ikke kører helt til Kastrup), og tænker at vi jo så må finde på noget, når vi når til Vejle (selvom tiden jo efterhånden ikke er på vores side). Tilbage på perronen står der så at toget er ½ time (på ankomsttidspunktet til Horsens er det 1 time, og på afgangstidspunktet fra Horsens er det ½ time!!!) forsinket. Folk forlader nu perronen, og det vælger vi til sidst også, for det er ikke længere realistisk at vi kan nå derover til tiden.
Så det var den rejse, som forsvandt ud på DSBs skinner.
Eneste lyspunkt.......... det var en rejse, som jeg havde vundet, og ikke en som jeg selv havde købt og betalt.
Nu skal jeg så "bare" have pengene for vores ubrugte togbiletter tilbage. - Der er immervæk for godt 1.5000 kr.
Lorte-DSB.

3 kommentarer:

  1. ej hvor er det altså bare pisseærgligt og bare for meget af dsb trist ikke kom afsted på jeres rejse.... skod skod skod

    SvarSlet
  2. ej hvor øv øv det er fandeme typisk og selv om det er en rejse du har vundet har i jo glædet jer

    SvarSlet
  3. Selvom min misundelse var stor, så synes jeg det er rigtig ærgerligt - kunne godt ha' set jer to tøser stå på lægterne og heppe på drengene.

    SvarSlet