Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 11. april 2014

Hold da op det er længe siden, at der er sket nyt herinde. Men det betyder jo ikke, at der ikke sker nyt ude i den virkelige verden........... Lige nu og her trækker haven jo kraftigt, og derudover bliver der strikket.

Som tidligere skrevet så vandt Laura en fastelavnskonkurrence hos den lokale bager. Så vi slog katten af tønden en lørdag-eftermiddag og spiste lækre fastelavnsboller både til eftermiddagskaffe og aftenskaffe. Tønden var fyldt med balloner og 20 slikposer. Hvor heldig har man lov at være.En bornholmsk haveveninde var så sød at sende en masse Dorthealiljer til mig. Den er jeg glad for, og glæder mig til at se dem blomstre til næste år. Tak Zep.


Jeg fik strikket endnu et par pulsvarmere - nemlig til Laura.


Og så har jeg været heldig i giveaways to gange siden sidste indlæg. Den ene gang hos http://www.belladotte.dk/, hvor jeg var så heldig at vinde 5 PC-spil. Dem har mellemste-datter fået, da hun er fodboldpige.


Nummer to vundne giveaway er fuldstændig ny. Jeg opdagede nemlig her til formiddag, at jeg har vundet påskekort på denne blog - http://handmadebyzacho.blogspot.dk/2014/04/vinderen-er.html

De to ældste har længe gerne villet ha' et fritidsjob, og pludselig lykkedes det for dem begge. Faktisk var de begge til samtale den samme dag, og begge fik de et job (og vel at mærke ikke det samme sted). De blev så glade. Freya skal starte på søndag og Maya på mandag. 

Jeg er i gang med at strikke en sweater (Trine Berthelsen-design) med klematis-mønster, og jeg skal bare snart ha' strikket den færdig, for jeg er TRÆT af den. Håber jeg tilgiver den, når den er færdig. Næste projekt skal være "Arvingen".

Nå den står på tandlægebesøg om 1 time, og så skal vi til håndboldafslutningsfest med Laura i aften, så må vist til at lette rumpen. På søndag kommer min niece på ferie, det glæder vi os allesammen til.


1 kommentar:

  1. I kan altså bare det der med at vinde, Pia!! Tillykke :D

    Håber du får stor glæde af Dorteliljerne. Jeg er virkelig glad for de skønne lapper! Og cremen, som står her ved siden af den bærbare. Jeg kan hilse fra roserne og sige, at de glæder sig til at flytte hen til dig.

    Hjerteligst

    SvarSlet