Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 4. januar 2011

Måske spørger du dig selv "Er den blog da gået fuldstændig i stå". Dertil må svare "Ja lige for tiden er den, men jeg skal nok vende tilbage".
Grunden til min in-aktivitet her i blog-land er, at min mor er alvorligt kræft-syg og sandsynligvis ikke har langt igen. Jeg håber af hele mit hjerte, at hun snart får fred. - Både for hendes og vores skyld. Nogle kan muligvis ikke forstå, hvordan jeg kan sige sådan, men hun er ikke mere klar i hovedet og der er ikke flere mirakler tilbage i hendes livs-forløb.
Jeg har længe været mentalt "klar" (så klar som man nu kan blive), og det hårde er nu ikke at vide i hvor lang tid det her skal stå på, før vi allesammen kan komme videre. I lørdags troede vi "det ville ske" - men nej. Ventetid, frygten for telefonens kimen, tanker om hvad man skal gøre og tage stilling til lige bagefter ..............

Det er en forbandet sygdom. Forhåbentlig får man en dag "brudt koden" fuldstændig, så ingen skal dø af nogen former for kræft.

Godt nytår til os alle.

3 kommentarer:

 1. kære Pia
  det gør mig ondt at høre med din mor.....
  i morgen er det præcis 1 år siden jeg var til min sidste kontrol (og 6½år siden jeg fik den konstateret) for den undskyld mig forbandede sygdom ..... jeg har været heldig - men det psykiske slipper nok desværre aldrig helt... og så senskaderne fra både stråle og kemobehandling øv øv - men kan godt forstå og sætte mig ind i at når der ikke er vej til mirakler må det gerne gå hurtigt for alles skyld
  mange tanker
  kh♥

  SvarSlet
 2. Godt nytt år til deg, og takk for det gamle.
  Godt å ha deg tilbake her i blogglandia.
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlet
 3. Jeg sender tanker til dig og din familie.
  Tina

  SvarSlet