Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

mandag den 4. juli 2011

God og dårlig

- ja sådan blev status på den forgangne weekend. En weekend hvor vi var på marked i håb om at få solgt ud af ting fra gemmerne. - Men også en weekend som stod i "MUDDERETS TEGN". Vi vadede i bogstavligste forstand rundt i mudder. Så der blev stort set intet solgt. ØV. Lauras og mine sko klarede ikke skærene, - de ligger nu i hver deres skraldespand. Inden mine nåede dertil tog jeg dette billede ............


(Det slår mig lige, at på billedet ser skoene faktisk ikke så slemme ud. Måske jeg skulle gå ud og hive dem op af skraldespanden og sige undskyld. Nej - det var slemt og de er færdige. Basta.).

Dagen i dag skal bruges på stor-vask. For alt blev mudderet til.

Nå det var det dårlige, men det var jo alligevel også en god weekend. Stemningen på sådan et marked er jo altid god trods vind og vejr.

Og se bare her hvad vi fik med hjem.........................En smuk kande til min samling. En lille fløde-flaske som jeg har ledt efter i flere år (den fik jeg af far). En kaffemølle. Og glasset i baggrunden er en del af en petroleumslampe som vi købte, men jeg er ved at gøre kolben ren, så den må I lige ha' til gode.

Da vi kom hjem i går, skulle jeg lige checke mails, og så var der sørme mail fra Jen http://sewhappygeek.co.uk/ - jeg har vundet en 2. præmie i en give-away på hendes blog. JUBIIIIIIIIIIII. Den glæder jeg mig til at modtage.

Om dagen i dag så bli'r god eller dårlig, ja det må tiden vise, men lad os håbe på det gode (og på godt "tørre-tøj-vejr".

2 kommentarer:

  1. Mudder på kondisko er da intet problem. Smid dem i vaskemaskinen!

    (Hvis de kan holde til det er alt fint. Hvis de ikke kan holde til det, har du gjort forsøget)

    SvarSlet
  2. Hej Kisser Laptern
    Ja jeg ved godt at de kan komme i vaskemaskinen. - Det kom mellemste-datterens sko også. Og vores sko ryger også tit i vaskemaskinen med super-resultat. Men med dem her kunne det simpelthen ikke svare sig.

    SvarSlet