Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 2. december 2011

For søren hvor er det da længe siden, at jeg har skrevet et indlæg. Der har såmænd været nok at skrive om, og jeg har også været inde og læse en masse andre blogs hver dag. - Men har altså ikke selv kommet med nogle "guldkorn".

Hvis vi starter med største og nyeste nyhed, så har vi fået hund!!!!!!!!! I forgårs flyttede Sille (en 9 måneder gammel cairn terrier) ind hos os. Hun er pigernes julegave fra os. Laura har igennem længere tid fået bildt sig selv ind, at hun var bange for hunde, så hun skulle lige bruge ½ time. - Men så skal jeg da også love for, at de to blev hjerte-venner. Skønt!

En anden dejlig ting er, at Maya fik fjernet sting i tirsdags og fik grønt lys for, at hun må begynde at træne med bold igen. Fik jeg en jublende pige med mig ud af sygehuset, - ja det skal jeg love for. Så i går aftes var hun til den første rigtige træning (under sin skades-pause har hun deltaget i styrke-og konditionstræning samt løb, i det omfang det var muligt) i meget lang tid. Og det gik over al forventning, så hun var glad, da hun kom hjem, omend fingeren gjorde ondt, og kroppen var øm.

I år fik jeg julepyntet inden 1. søndag i advent og dermed inden 1. december. Og adventskransen ser i år sådan ud.......................Kalenderlys-dekorationerne har pigerne stået for. I onsdags lavede de hver en flot dekoration, - jeg synes, de er sluppet vildt godt fra det. Se selv..................Lavet af Freya - 12 år.


Lavet af Laura - 6 år.


Lavet af Maya - 15 år.

..................

I sidste uge havde Netto dejlige, velduftende sæt med håndsæbe og håndcreme. "Snuppede" (ja jeg betalte altså også!) lige én af hver slags.
Jeg fandt for noget tid siden en blog, hvor ejeren solgte ud af sine stof-rester. Det kunne jeg jo ikke lige stå for, så jeg bestilte og modtog hurtigt disse dejligheder..............


De her to stykker julestof er nye og venter på en fantastisk idé.................Her følger en lille opsamling på lidt af det, jeg har fået lavet siden sidst...................


1 par sokker til Nadia og 2 par til Merle


En "reste-boks"


Den samme men set fra den anden side


Et par vanter til mig selv (dejligt nu hvor jeg er ude og lufte hund).
Næste projekt er at lære at strikke vanter med en rigtig tommefinger med kile!!!!


Og endnu 1 par sokker til Nadia

Så er jeg ved at være ved vejs ende. I morgen har vi et fodboldstævne på programmet. Søndag kommer to fastre, en onkel og en kusine og fejrer Freya (ja ja jeg ved godt, at det er noget forsinket. - Hun fyldte år 17. november).

Jeg skal prøve, at finde "rumlen" igen, så indlæggene kommer lidt oftere.
Ha' en skøn weekend.

2 kommentarer:

 1. tillykke med det nye familiemedlem, og dejligt at børnene er vilde med den, det er altid en god kammerat sådanne en hund.
  og dejligt at høre, at fingeren er i god form igen så maya kan komme igang igen.
  sikke dog en masse lækkert stof jeg leder også efter lidt billigt stof, for jeg har besluttet mig for at nu vil jeg altså lære at sy og tænkte at jeg ville prøve med lidt patchwork.... tænkte tror du at det er en ide at starte med de der mugrugs du laver eller har du et andet forslag????

  SvarSlet
 2. Grattis med hund i huset. Nå blir det liv og røre fremover ja :-) Utrolig fint at Maya endelig har fått grønt lys. God bedring til henne.
  Utrolig flotte adventstaker dere har laget. Virkelige kreative:-)
  Ha en superduper helg.

  SvarSlet