Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

lørdag den 17. december 2011

How low can you go?

Nej det bli'r ikke et danse-indlæg om limboens svære, ryg-brækkende kunst, - men derimod et indlæg for at få luft for min harme. Jeg ved det, - harme hører ligesom ikke til julens glade budskab, men alligevel harmes jeg.

I mandags var min far her sammen med min bror og svigerinde og deres børn. Inden de kørte herover, var de alle 5 lige forbi mors gravsted. Den krans, som vi havde lagt der + en krans fra min onkel og tante, var væk, borte - stjålet. Og så er det, jeg vil vende tilbage til overskriftens spørgsmål - "How low can you go?". Hvor langt kan man synke som menneske? Vi kan alle "gå ned", "ramme bunden"................ etc., men at stjæle fra en kirkegård, det er dog det laveste. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville kunne ske på den lille landsby-kirkegård, hvor min mor er begravet. Men det kunne det altså godt! Nu håber jeg bare, at min mors ånd vil hjemsøge disse uslinge.

Så fik jeg lige luft. Tak.

1 kommentar:

  1. Ja folk er sgu godt nok underlige .... synes det er noget af det mest krækende vi har også prøvet det på min farfars grav et enkelt år, men hvor er det altså bare for meget kan godt forstå, at du bliver temmelig gal i skralden over det....

    SvarSlet