Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 17. januar 2012

Ja ja ja...........

jeg ved det godt. - Indlæggene lader vente på sig i denne tid, og jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor. Jeg følger med stor glæde med i alle jeres dejlige blogs, men når det kommer til mit eget skriveri, ja så er der lidt langt imellem snapsene. Det er ikke, fordi jeg har ligget på den lade side, - synes da selv at jeg har fået lavet en del kreativt + alt det andet.
Men nu er vi jo allerede godt inde i det nye år (puha hvor er januar dog dyr  - ihvertfald her i huset hvor regningerne synes at komme i en stadig, lind strøm, forhåbentlig får det snart ende), og tænk det er allerede et år siden min mor døde. Underligt!
.............

I lørdags var Tage og jeg til en super-god 50-års-fødselsdag hos en af vores gode venner. Imens var ungerne oppe hos min bror og svigerinde.
................................

Jeg har forresten været usandsynlig heldig her på det sidste. Har vundet i hele to give-aways. Og den ene gave kom i går. Sikke en gave.

Alle disse vidunderlige ting vandt jeg på Nels blog - http://nelwhatmore.blogspot.com/
3 smukke broderi-kits (med mønster, stof, nål og garn), en super-flot vægkalender og den fineste "lille" kalender.Føler jeg mig heldig???????????? Ja det kan jeg love jer for, at jeg gør.

Nu venter jeg så på, at Postmand Per kommer med den anden give-away-præmie, som jeg har vundet. - Mere om den når den dukker op.

1 kommentar:

  1. Congrats! That is quite the prize you won and the colors are oh so pretty.

    SvarSlet