Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 22. marts 2013

I mandags havde Freya fri fra skole, fordi hun havde været i skole i lørdags i forbindelse med Krimimessen i Horsens. Så hun og jeg tog til Bryggen i Vejle for at se på (og forhåbentlig finde!) andendags-tøj. Det lykkedes også at finde bukser og en jakke. Skoene og en t-shirt fandt vi ikke dernede, men dem kan vi nok finde i Horsens.

Udover tøjet havde jeg også et besøg i Panduro på huskesedlen. Jeg er ved at lave scapalbums til hende, som hun skal have til sin konfirmation og manglede et album. Og når vi nu var derinde alligevel, så skulle man da være et skarn, hvis ikke man lige rundede stofafdelingen. Men den pige (læs Freya) er altså mærkelig efter bare 5 minutter (Ok måske 10 minutter), gad hun ikke være der mere og bad mig bestemme mig. Så måtte jeg jo ta' en hurtig beslutning (og drømme om et alene-besøg i Panduro på et par timer!). - Det blev til disse 4 FQ.

 
Jeg har deltaget i en Påske-Swap (arrangeret af Kristin med bloggen http://krialer.blogspot.no/, og i dag modtog jeg min pakke (fra Norges-land).
Og hvilke herligheder.... blomsterfrø (perfekt jeg ELSKER jo blomster og vil tænke på dig, når de blomstrer, og jeg plukker buketter af dem), strømpegarn (virkelig flotte farver - lige mig), påskepynt (tror jeg vil ta' en troldegren ind fra haven, og bede yngstedatter om at pynte den), påskeæg (det nød jeg med dette til en kop kaffe INDEN ungerne kom hjem) og pulsvarmere (mine første pulsvarmere - så bløde og smukke - og de er mine og kun mine).
Tusind tak Kristin.
 
 
 
Det er også blevet til lidt nyt til sy-rummet.
Fra Patchwork-Oasen har jeg købt........


blonde-lynlåse, markeringspen (som forsvinder ved strygning)........ (karamellen siger jeg tak for Helle)

 
lækre Loralie-damer............
 
 
lidt stof som passer til "damerne"..........

 
 
flere damer.............

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så flott at du likte pakken, det var en fornøyelse å finne ut hva som kunne passe for deg :-)
   knus

   Slet