Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

torsdag den 27. februar 2014

Jeg havde fødselsdag i går og fik dejlige gaver og kagemand. Med hensyn til kagemanden så vandt mellemste-datter - Freya - for ca. 2 uger siden en konkurrence hos vores lokale bager. Præmien var en kagemand. - Den valgte hun, at vi skulle ha' på min fødselsdag (hun har selv fødselsdag i november, så der er jo lang tid til). Så hun blev fotograferet til lokal-avisen med kagemanden, bager-konen + hendes vinder-tegning.


Jeg er i fødselsdagsgruppe med 7 andre medlemmer af www.rokken.dk. Og der har jeg foreløbig fået 5 vidunderlige gaver...............


Fra "Spelsauen" - lækkert garn (som jeg vil strikke pulsvarmere af), chokolade (er pist væk!) og en havesaks (hvilket jeg faktisk havde ønsket mig i julegave uden dog at få det). Tusind tak Annette.


Gaven fra K. Krat er ovenstående + nedenstående billede, da jeg syntes, I også skulle se indpakningen som er et viskestykke + et smart bånd (begge dele har jeg planer med).


Inde i pakken lå 6 dejlige nøgler garn (har 2 idéer, så må se at bestemme mig).
Tusind tak Kirsten.


Fra Leander 2 var der masser af guf - skønt garn (skal blive til grydelapper), lækkert stof + en Tilda-bog med masser af idéer.
Tusind tak Jane.


Og fra Strikkemutter var der 3 store nøgler dejlig tyk sokkegarn. Jeg har allerede fundet en opskrift på Garnstudio og printet den.
Tusind tak Linda


Sidste gave indtil videre er fra Hope - nemlig 4 stykker stof + lækkert chokolade.
Tusind tak Taina.

1 kommentar:

  1. tillykke med fødselsdagen og sikke nogle dejlige gaver.... savner faktisk fødslsdagsgruppen :-) det var så hyggeligt at sende gave og selvfølgelig også at modtage :-)

    SvarSlet