Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

onsdag den 5. marts 2014

Dagen i dag kan kun blive bedre

Dagen i går var en af de dage, som man ikke kan bruge til en skid. Færdig.
Men ét lyspunkt var der dog i går. Jeg blev ringet op af bager-damen (fra samme butik som der hvor Freya vandt sin kagemand), - Laura (yngstedatter) havde vundet i deres fastelavnskonkurrence. Fantastisk. Så hun skal op og fotograferes med præmien (fastelavnstønde, pynt, balloner, slik, 20 store fastelavnsboller .....) på fredag. Og som Maya (ældstedatter) skrev til mig "Hvad sker der, - er vores familie den eneste som deltager i deres konkurrencer".

Har ikke fået vist den fødselsdagsgave som jeg fik i fredags (nu mangler jeg kun 1 gave fra min fødselsdagsgruppe).


Smukt stof, fine knapper + tape. Dejlig gave - tusind tak Charlotte (Flittige Hænder).

Blev ringet op i forgårs af en bi-avler. Sidst i denne måned får vi 2 bi-familier. Spændende. Så nu skal vi ha' gjort klar.

Kan godt se og læse på diverse blogs at haveejerne er i fuld sving derude. Må nu indrømme at jeg ikke har været i gang endnu. Synes simpelthen det er alt for koldt. Istedet har jeg været ved at for-spire lidt tomater, chili, bønner og tagetes. Løb desværre tør for jord midt i det hele.

Ha' en skøn onsdag. Jeg vil krydse fingre for, at min vaskemaskine bliver lavet i dag!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. I er altså bare en meget heldig familie med at vinde konkurrencer.... Kender godt de dage.. tror jeg har sådanne en dag idag.. er bare træt og ikke rigtig kan komme igang med noget... men håber energien vender tilbage igen :-) sådanne dage skal der jo også være plads til.. :-)
    Lækker gave du har fået...

    Krydser fingre for at vaskemaskinen er klar til at køre igen idag :-)

    hmm forspirer tomatplanter, mon det er noget jeg kan gøre indenfor har desværre ikke et drivhus, men kunne da være rart jeg kunne lave mine planter selv...

    SvarSlet