Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 6. september 2011

Det er ikke meget, jeg har fået nået i formiddag. - Havde ellers mange planer men vores søde nabo inviterede lige indenfor (så der gik 3 timer i løbet af "nul komma dut").

Men ugen bli'r nu travl nok, som det ser ud. I går morges rejste Maya til Berlin og kommer hjem igen fredag. I går var også fodbold-dag for Freya. Derudover lavede jeg hindbær-sirup. Forestiller mig, at det vil være lækkert ovenpå youghurt, is, ymer-fromage eller pandekager. Der skal helst plukkes hindbær hver dag. Knoklede også (for første gang i lang tid) i haven. Nåede også at "runde" sy-værelset.

I dag gik formiddagen jo som nævnt. I eftermiddag skal Tage og Laura til håndbold. Freya "tiggede" lidt om, om ikke jeg ville hjælpe hende med hendes værelse. - Nu må vi se!!!

I morgen skal Freya til fodboldkamp, - og Laura og jeg ta'r med. - Tage skal til forældremøde i HH.

Torsdag starter Laura til gymnastik, og Tage skal til forældremøde i Lauras klasse.

Fredag skal Maya + 2 klassekammerater hentes i Vejle. Freya skal til talenttræning i en anden fodboldklub (var hun stolt og glad da hun blev udtaget........?????!!!!! Hendes træner sendte en mail og skulle ha' svar, om hun var interesseret. - Da jeg læste mailen for hende spurgte hun "Er det fordi man er dårlig eller god?").

Lørdag tror jeg vi "piger" finder på noget, - Tage skal nemlig til "far-fest" i Freyas klasse.

Søndag .......... kan det passe at der ikke er noget på programmet? Hm tænke tænke..........

1 kommentar:

  1. puha du får da en travl uge. husk nu at ta en slapper en gang imellem. ha en dejlig dag klem

    SvarSlet