Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 20. september 2011

I søndags kom Maya til skade, da hun skulle trække vores gamle pony ind. Tage ringede til skadestuen (sådan som man jo skal nu) og var "nummer 1 i køen" i et kvarter!!! Nå men endelig kom han da igennem, og de fik grønt lys, så de kørte på skadestuen. - Det tog 4 timer. Så hjem igen søndag-aften med besked på at møde op mandag-morgen kl. 7.30 - fastende, da hun skulle opereres. Kort efter at de var kommet hjem, ringede de fra sygehuset, om vi kunne møde op allerede 6.45, så ville hun komme til først (hvis der ikke dukkede noget akut op).

Så vi var på sygehuset 6.45 og var hjemme igen 18.15. Puha jeg var træt og sulten. Den korte udgave af dagen er, at Maya blev opereret. Den lange udgave orker jeg ikke at sætte "på tryk".

Her til morgen blev jeg så ringet op af den læge, som opererede hende. Det er en "ommer". På konference her til morgen havde diverse læger set på de røntgenbilleder, som blev taget inden vi tog hjem, - og de var ikke tilfredse. Så i morgen 7.15 møder vi op igen, og så skal hun opereres igen.

2 kommentarer:

  1. Æv altså sikke noget, stakkels pige og stakkels jer, det er frygteligt når ens unger skal opereres. det er forhåbentlig ikke noget alt for alvorligt.
    sender jer ihvertfald mange tanker

    SvarSlet
  2. Huff å huff, vil ønske Maya god bedring og lykke til med ny opprasjon. Håper alt går bra til slutt. Sender dere varme tanker :-)

    SvarSlet