Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 10. april 2012

En brugt påske

Påsken gik uden blog-indlæg fra min hånd.

Vi startede ferien med at køre ud til vores niece Mona om lørdagen. Tage havde lovet at se på hendes køkkengulv, som var skimmel-ramt.

Søndag holdt vi påskefrokost hos far sammen med min bror, svigerinde og deres børn. Efter frokosten havde påskeharen sørme været der og lagt 248 (eller var det 268) chokoladeæg i morfars/bedstefars "have". Og som sædvanligt gik både store og små til opgaven med højt humør og barnlig glæde, og alle ragede flest mulige æg til sig. Senere søndag-aften kom Brian og Sandi (min bror og svigerinde) over til os med "sveskerne" (Nadia og Merle altså). Vi var så heldige, at Nadia og Merle godt ville holde ferie hos os, så de var hos os indtil onsdag-aften.

Torsdag-morgen kørte jeg Maya til Vejle. Hun skulle til påske-stævne (håndbold) i DGI-huset fra torsdag til lørdag. Derefter fortsatte jeg ud til niecen - Mona, hvor Tage, Freya og Laura allerede var kørt ud. Køkkenet blev revet ud, gulvet brækket op og gravet ud.

Fredag havde Laura en rigtig grim hovedpine, så hun og jeg blev hjemme, mens Tage og Freya kørte ud til Mona og fortsatte med gulvet.

Lørdag startede jeg med at køre Laura ned til en klassekammerat, og derefter gik turen igen til Vejle for mit vedkommende, - Maya skulle hentes.

Søndag støbte vi gulv hos Mona i dejligt solskinsvejr.

Mandag (i går) kørte Tage og Laura ud og hentede nye høns, mens jeg gik på syværelset.


3 kommentarer:

 1. lyder som en skøn påske i har haft og igen har du lavet skønne ting i syværelset...

  Jeg er ved at overtale manden min til at vi også skal have lidt høns men så skal vi jo lige have en hønsegård først så det er ikke sikkert at det bliver iår.... desværre kunne ellers være så hyggeligt

  SvarSlet
 2. Så mange, søte punger/mapper du har sydd! Jeg er på utkikk etter sømbeskrivelse av den bittelille runde du har sydd (til øretelefoner?) Kunne jeg spørre om du har det, eller om du kan vise til en tutorial ett eller annet sted der ute? Mange hilsner fra Siri:-)

  SvarSlet
 3. Tusen takk skal du ha! Nå kom jeg til en fantastisk flott blogg!

  SvarSlet