Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 7. maj 2013

Dagens post

For godt en måned siden fik jeg taget en biopsi på grund af celleforandringer. I dag kom svaret så endelig. Det er foreløbig kun lette forandringer, så ingen grund til indgreb nu. Om et halv års tid skal jeg så "på den" igen, men den tid den sorg.

Med posten var også min sidst vundne præmie - gavekortet til "Butikken ved højen". Glæder mig sådan til netshoppen kommer op at køre.

Og endnu et brev til mig. - 3 forskellige slags rødbeder bestilt hos Camilla Plum. Når vi har fået overstået Freyas konfirmation, så skal der vist såes i urtehaven.

Alt i alt - gode ting/nyheder i min postkasse i dag. Tak for det.

4 kommentarer:

 1. Dejligt med gode nyheder.... Rigtig dejligt endda.
  Det er skønt at være den heldige i en konkurrence, og få skønne frø og planter med posten. Men bedst at alt er det jo at få positivt nyt omkring hvordan man "har det".
  Jeg kender "turen" med celleforandringer. Har selv fået fjernet svære celleforandringer, men er på trods af ene gode tjek siden da, stadig en uro i kroppen når det nærmer sig dén tid på året hvor jeg bliver tjekket. Måske den forsvinder - måske ikke.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Dejligt du kan slappe lidt af nu, selvom du skal på den igen. Jeg kender til det at gå til kontrol og det vænner man sig vist aldrig til. Tillykke med præmien :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at svaret var positivt - selv om det er træls med de tjek, mon så ikke det er beroligende for dig at vide, der bliver holdt øje med dig!

  SvarSlet