Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

torsdag den 16. maj 2013

Travl dag

Efter at ha' vinket farvel til Laura, kørte jeg Maya ind til morgentræning. Så retur for en meget kort bemærkning og dernæst videre til Skanderborg hvor jeg først var et smut på kirkegården, inden jeg besøgte Sanne.

For et par måneder siden blev jeg medlem af det have-forum, som hedder Floralen (www.floralen.dk). Engang i sidste uge var der én som viste et billede af de yndigste fyldte anemone. Jeg skrev en rosende kommentar og kort tid efter lå en PB (Privat Besked) til mig fra en anden "floral" - Sanne. Hun havde masser af disse anemoner og ville gerne forære mig nogen. SKØNT. Efter lidt mail-korrespondance frem og tilbage blev vi enige om, at jeg skulle besøge hende og hendes have i går. Det var rigtig hyggeligt, og jeg kom hjem med skønne sager. En stor klump fyldte anemoner, en stor klump fyldte vintergækker, 3 forskellige slags Geum (en hvid, en "Mai Tai" og en "Lionel Cox"), en daglilje ("Lacy Doily") + en plantereol. Tusind tak for planterne og godt selskab Sanne.
Mai-Tai

Lionel Cox


Fra Skanderborg kørte jeg til Hedensted for at aflevere bakkerne, som Freyas konfirmations-kager stod på.

Fra Hedensted gik turen egentlig hjemad men kom lige til at slå et smut indenom FamilyGarden. Resultat: estragon, 3 slags basilikum, ananas-salvie, appelsin-salvie, rød syre, 2 agurkeplanter og en sommerfuglebusk "Flower Power" (den havde jeg meget kig på sidste år).

Derfra gik turen lige forbi Manja, da jeg manglede en rundpind.

SÅ trængte jeg til at komme hjem. Men næsten hjemme måtte jeg vende "karetten" og hente Maya.

1½ time senere skulle Laura hentes, da det var Billedskoledag. Hjem og få lidt at spise og så ind til Billedskolen med hende.

1 time senere kørte vi så igen. - Maya skulle køres ind til træning, og Tage og jeg skulle til fernisering med Lauras Billedskole-hold. Efter ferniseringen hentede vi Maya igen og så hjem.

Hjemme nåede jeg lige at hente min taske, og så kørte jeg til bi-avls-kursus. Så måtte Tage sørge for at hente Freya og en veninde efter fodboldtræning.

Da jeg kom hjem fra kurset, kørte vi op og satte min bil hos mekanikeren (som skal checke den igennem inden han kører den til syn).

PUHA - godt alle dage ikke er fyldt så hårdt op.

1 kommentar:

  1. ja bare fordi man er hjemmegående så betyder det altså ikke, at man ikke har travlt... Især med alt den køren frem og tilbage med de unger fylder godt det gør det også her hos os...

    Sikke en masse lækre blomster du lige fik.....

    SvarSlet