Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 14. maj 2013

Lå brak

- ja det var, hvad jeg gjorde i går. Glad og tilfreds efter søndagens festivitas.

Vores smukke datter.
 
Sangen fra os.

Kuvert-pynt.


Super-smukke kager lavet af en af mine Rokke-venner
 
Sangskjuler til sangen som Freya havde lavet til os.
Maya havde hjulpet meget med begge dele. Det gør godt at vide,
at de også kan lavde noget sammen.

"Motivet" er vores ejendom.

Vi havde en rigtig dejlig dag i søndags, og ingen tvivl om at Freya var glad. I går drog hun traditionen tro på Blå Mandag.


Med til søndagen hører også, at det jo var Mors Dag, hvilket også blev fejret her i huset. Om morgenen var der tegning (eller hvad hedder det, når man har klippet ud og limet på) fra Laura af en pingvin og 3 blomster (lørdag aften havde hun hoppende af spænding fortalt mig, at jeg altså fik 4 gaver af hende!!!). Og så var der et fint skrevet kort.Da jeg vækkede Freya fik det fineste fineste syskrin, som hun selv havde lavet til mig. Den pige er ganske enkelt utrolig god til at finde på. Det er måske lidt svært at se på billedet, men der er lavet 1 stort rum + 4 små rum + en nålpude.Da Maya dukkede op var der endnu en gave, - én gave fra de to store. Ingen tvivl om at Maya kender min smag, - både hvad angår søde sager og flotte krus.


Da vi mætte af dagens oplevelser og en masse skøn mad vendte snuden hjemad, kom Laura med flere gaver til mig. En blomst (hun er blomster-pige ligesom sin mor), + en fin kasse som nu er min til at gemme ting i. Inden i kassen var der sørme en pose bolsjer.3 kommentarer:

 1. Sikke nogle kreative piger du har :-)og skønne gaver... og smuk konfirmand :-)

  Lyder som en skøn og dejlig dag :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med Freya, hvor var hun fin, og flotte kager og sangskjulere og masser af skønne Mors dags gaver, de er godt nok kreative dine døtre - det kan kun have været en dejlig dag :)

  SvarSlet
 3. hej pia har sendt dig en mail, men sidder og bliver i tvivl om jeg har den rigtige mailadresse

  SvarSlet