Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

fredag den 15. april 2011

Længe siden.........

Ja jeg ved det godt! Det er længe siden, at jeg har budt ind med et ordentligt indlæg. Det forsøger jeg at råde bod på nu.

Som tidligere nævnt - og vist - så deltog jeg i en swap, hvor jeg sendte 6 mug-rugs til Kathleen. Vil lige vise pakken inden den blev sendt afsted (med lidt ekstra "goodies").


Nok om det. - Nu glæder jeg mig til at se, hvad Kathleen har fundet på.


Laura har været i gang med at lave påskeæg, som morfar sandsynligvis bliver den heldige modtager af.


Den opmærksomme læser vil måske undre sig over æggets størrelse. Forklaring følger. Faster Birte og Ole har nanduer, som lægger disse skønne, store æg. Så det er et rigtigt, ægte æg bare i mega-størrelse Laura sidder med.Ægget er endnu ikke færdigt, for det ta'r tid at lave, så der må pauser til.

Buketter bliver der plukket mange af i disse dage - både af store og små.


Laura og jeg har i 5 uger nu været på besøg på skolen hver torsdag og fredag. Denne uge er den sidste, inden Laura starter i før-skole-ordning d. 2. maj. Det har været en rigtig god oplevelse.
I går var vi på værkstedet og lavede disse påskeæg.


Så fik vi opdateret siden en smule. Bør vist også snart lægge lidt have-billeder ind. Tage og jeg brugte hele sidste weekend på at klargøre en stor del af bedene - dejligt. Og nu venter påskeferien jo lige om hjørnet.........


1 kommentar: