Velkommen

Tak fordi du kigger indenfor. Hvis du har lyst, så må du meget gerne lægge en kommentar.

tirsdag den 29. maj 2012

Siden sidst - men uden billeder

Hold da op hvor har vejret bare været skønt. Nu må vi så "trækkes med" køligere vinde. Håber mine georginer, som blev plantet i forgårs (i et nyt bed ud mod vejen med henblik på salg af "klip-selv-buketter") klarer blæsten. Hvad mener I om min idé med sådan et bed med "Læg en 20'er i bøtten og klip selv en buket"?? Hvor mange stængler vil være rimeligt for en 20ér

I torsdags var far og jeg et smut i Family-Garden, og som sædvanlig fik vi fyldt indkøbsvognen. Masser af dejlige "ting" kom med os hjem - en rose, 2 duftpelargonier, 4 hængepetuniaer, gulerodsfrø, 2 knolde af alpevioler, en meget smuk pelargonie, 4 agurkeplanter, 4 chiliplanter ......... og sikkert mere som jeg bare ikke lige kan huske. - Men sætteløg kan vi ikke opdrive, så ingen løg i urtehaven til os i år. ØV at vi ventede for længe.

Ellers er her blevet grillet. Og i går kørte vi til Tyskland og fik fyldt "depoterne" lidt op. Egentlig mest fordi Maya og veninden skulle bruge karameller og lidt let alkohol til sidste skoledag på fredag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar